VentiAir slaví úspěchy školních rekuperačních jednotek T-TYPE

VentiAir slaví úspěchy školních rekuperačních jednotek T-TYPE

Téma větrání školních učeben byla velmi často diskutována a decentrální větrání se stalo na školách trendem. Na trhu se stále častěji objevují naše jednotky T-TYPE.

Výrobou decentrálních rekuperačních jednotek T-TYPE jsme zahájili v roce 2021 a v tomto směru zaznamenáváme velký ohlas. O kvalitě produktu svědčí i objednávky, jejichž obsahem bylo více než 200 ks zařízení za loňský rok, a to pouze v rámci České republiky.

Navzdory možnosti dodání zařízení v dekoru dřeva bývá často volen základní tmavý odstín. Zařízení tím dostanou elegantní vzhled a žákům kromě výměny vzduchu nabídnou i možnost využití jejich pláště například jako magnetickou tabuli.

Větrání tříd funguje na základě sledování koncentrace CO2 již vestavěným čidlem, možnosti čidla kouře a UV dezinfekce vzduchu jsou volitelné. Ovládání je velmi intuitivní s možností ovládání přes internet. Aby se předešlo neoprávněnému zásahu do nastavení, dotykový ovládací panel je přímo v jednotce pod pláštěm chráněným zámkem. Pokud by stojatý model nebyl vyhovující, je možnost volby podstropního provedení.

Velkou prioritou při navrhování jednotek T-TYPE bylo zabránění neoprávněnému vstupu do zařízení a velmi nízká hlučnost, což se podařilo dotáhnout k maximální spokojenosti nejen uživatelů.